Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Grazia Shopping Night u Šoping centru Kragujevac Plazi

PROLEĆNU NOĆ KUPOVINE U ŠOPING CENTRU KRAGUJEVAC PLAZA OBELEŽILI SU RASPEVANI POSETIOCI

U subotu, 13. maja, u Šoping centru Kragujevac Plaza održan je prolećni Grazia Shopping Night i svim posetiocima omogućio kupovinu po dobro poznatim, Grazia Shopping Night sniženim cenama.

Slobodno možemo reći da su na ovoj manifestaciji uživali svi posetioci – dame u odabiru odevnih kombinacija iz aktuelne kolekcije proleće-leto, najmlađi u zabavi u svom već dobro poznatom kutku a ni posetioce jačeg pola ovog puta nismo ostavili bez dobrog provoda. Za njih i ostale poštovaoce kvalitetnog rock-a, poseban doživljaj predstavljao je koncert nezaboravne grupe Generacija 5. Bezvremenski hitovi vrsnih muzičara u sastavu ove grupe podsetili su na vreme kada se živelo za muziku i dobru svirku, te su ovu prolećnu noć kupovine obeležili raspevani posetioci uz brojne ovacije, rasplamsana osećanja i izraze zahvalnosti. 

Kragujevac Plaza, šoping centar sa značajnom ponudom domaćih i svetskih brendova, okupio je veliki broj Kragujevčana i stanovnika okolnih mesta koji su odabrali da tokom vikenda priušte sebi povoljnu kupovinu, pripreme se za tople dane i najzad - dobro se zabave.

Tags:
Povezane teme

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY Astrology SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

Astrology Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

Astrology Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin Astrology organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

Astrology Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

Astrology Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

Astrology Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

Astrology Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

Astrology Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

Нашел в интернете классный web-сайт на тематику https://best-mining.com.ua.
www.designedby3d.com

Siding company