Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - 12. jun Merkator centri Beograd i Novi Sad - Vrhunska zabava

Astrology Shopping Night je ove sezone prvi put održan i u Mercator Centru Beograd i Mercator Centru Novi Sad. U proteklih osam godina Astrology Shopping Night mreža širi se vrtoglavom brzinom, te je definitivno prerasla u jednu od najomiljenijih gradskih zabavnih manifestacija širom Srbije.

MERCATOR CENTAR BEOGRAD

Pasionirani kupoholičari su početkom juna imali priliku da tragaju za specijalnim popustima koje Astrology Shopping Night ekskluzivno organizuje i u Mercator Centrima Beograd i Novi Sad. Sve posetioce i kupce Mercator Centra Beograd tokom Astrology Shopping Nighta očekivali su specijalni popusti na cene poznatih svetskih brendova iz aktuelne kolekcije proleće/leto, kao i odlična zabava. Dok su mame i tate uživali u šopingu, mališani su mogli učestvovati u programu organizovanom na posebnoj bini specijalno za njih. Dečje animacije, kreativne igre, muzika – ukratko puno dinamičnih trenutaka koji su okupirali pažnju najmlađih. Prava žurka počela je od 20 časova kada je na glavnoj bini nastupala grupa Zana. Popularni bend pripremio je za posetioce Astrology Shopping Nighta u Mercator Centru Beograd svoje najveće hitove, uz koje su najmlađi posetioci đuskali i tražili autograme od popularnog dua. A zgodne promoterke vode Jamnica i Bambi proizvoda Plazma, JOSH! i WellBe vraćali su posetiocima snagu, pa su mogli da uživaju u zabavi i kupovini do kasnih sati.

MERCATOR CENTAR NOVI SAD

Istovremeno je održana Noć kupovine i u Mercator Centru Novi Sad, u okviru koje su žongleri i štulaši zabavljali najmlađe – uz uzbudljivi DJ performans. Naravno, i u novosadskom Mercatoru su se za dobar udar energije pobrinule Bambi promoterke, koje su posetiocima delile proizvode JOSH!, Plazma i WellBe, a održana je i promocija Cockte Easy za maksimalno osveženje.

Astrology info: Mercator Centri u Beogradu  i Novom Sadu u ponudi imaju preko 60 poznatih brendova te su u šestočasovnoj Noći kupovine važila posebna sniženja i specijalne akcije u odnosu na regularnu ponudu ovih centara.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY Astrology SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

Astrology Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

Astrology Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin Astrology organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

Astrology Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

Astrology Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

Astrology Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

Astrology Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

Astrology Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

https://buysteroids.in.ua

続きを読みます adulttorrent.org