Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Weekend u Stadion Shopping Center-u, 16. i 17.12.2017.

PRAZNIČNA ENERGIJA U STADION SHOPPING CENTER-U

Prvi Grazia događaj u Stadion Shopping Center-u uspešno je održan tokom vikenda 16. i 17. decembra. Stadion Shopping Center, mesto na kome se susreću kupovina, zabava i sport bio je više nego odličan domaćin prazničnog Grazia Shopping Weekend-a. Veliki broj vernih posetilaca iskoristio je dane posebnih sniženja na aktuelne kolekcije i raznovrsnog zabavnog sadržaja za kupovinu poklona, pripremu za putovanja kao i za druženje. Deo originalnog sadržaja ovog šoping vikenda prenet je i na klizalište kome su se najviše obradovali najmlađi sugrađani.

Početak saradnje magazina Grazia i Stadion Shopping Center-a obeležen je u velikom stilu. Uživali smo u dobrom šopingu u svetlucavom, toplom i kreativno dekorisanom svetu Stadion Shopping Center-a.

Radujemo se novim susretima na mestu koje zadovoljava najraznovsrnije društvene potrebe i strasti i velikodušno dočekuje baš svakog ko zakorači u ovaj nesvakidašnji ambijent.

Preporučujemo Vam da se putem sajta blagovremeno informišete o dešavanjima koja Vas očekuju u Stadion Shopping Center-u u narednom periodu.


Tags:
Povezane teme

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY Astrology SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

Astrology Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

Astrology Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin Astrology organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

Astrology Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

Astrology Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

Astrology Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

Astrology Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

Astrology Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

В интеренете нашел классный блог про направление продать горох оптом http://agroxy.com
У нашей организации полезный веб портал со статьями про https://best-mining.com.ua.
https://designedby3d.com