Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – veliki beogradski Grazia Shopping Night u centru grada

Petak, 12. maj bio je rezervisan za prolećni AIK Banka Grazia Shopping Night u Knez Mihailovoj ulici, tržnom centru ZIRA i Bulevaru kralja Aleksandra. Magazin Grazia je, zahvaljujući Aik Banci i kompaniji Carnex, širom gradskog jezgra okupio desetine hiljada sugrađana i posetioca naše prestonice s ciljem dobre zabave i još bolje kupovine. Pored šopinga, učesnike manifestacije u Knez Mihailovoj ulici sačekao je i Beauty Fair, gde su brendovi Pharmesept, Max Factor, Pupa, Golden Rose i Oriflame ulepšavali dame i putem raznih iznenađenja darivali beauty poklone. Priliku za zabavu i vredne darove dali su i AIK Banka i kompanija Carnex na svojim inovativnim i originalnim foto-zidovima.

Ljubitelje šopinga zabavljao je naš muzički program u Knez Mihailovoj ulici, a u pauzama kupovine osvežavale su nas promoterke Carnexa i NESCAFÉA. U centru ZIRA najmlađi posetioci imali su priliku da se zabave u dečjem kutku a roditelji da iskoriste sniženje i pripreme se za tople dane koji slede.

Tags:
Povezane teme

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY Astrology SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

Astrology Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

Astrology Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin Astrology organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

Astrology Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

Astrology Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

Astrology Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

Astrology Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

Astrology Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

www.adulttorrent.org/category/anime_and_hentai/27

gutter repair Providence

https://alumix.com.ua