Astrology Shopping Night

Prvi Grazia Shopping Week u Beogradu

U periodu od 9. do 15. aprila, u Beogradu će se održati prvi Grazia Shopping WEEK.

Direktna Banka i magazin Grazia pozivaju Vas da uživate u jedinstvenoj nedelji šopinga, u kojoj vas očekuju vansezonski popusti na aktuelne kolekcije, u više od 240 prodajnih objekata.

Direktno do popusta, a evo i kako – na naslovnoj strani aprilskog broja magazina Grazia pronađite Grazia šoping karticu koja vas vodi direktno do sniženih cena na vaše omiljene fashion beauty proizvode.

Specijalno povodom Grazia Shoping Week-a, Direktna Banka je kreirala poseban promotivni proizvod na svojoj SUPERCard MasterCard kartici – mini-keš za šoping. Za sve nove, ali i postojeće klijente, omogućeno je da na šalteru Banke podignu 30.000 dinara sa kartice, u kešu, i da taj iznos otplate na 6 mesečnih rata bez kamate. Dovoljno je da klijenti dođu u najbližu ekspozituru Direktne Banke i da podnesu zahtev za kreditnu SUPERCard karticu. Nakon što zahtev bude odobren, imaju mogućnost podizanja 30.000 dinara na šalteru odmah i spremni su za šoping i pre nego što im kartica stigne na kućnu adresu.

Promocija traje do završetka Grazia šoping nedelje.

Dobro došli na prvi Grazia Shopping Week!

 

Tags:
Povezane teme

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY Astrology SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

Astrology Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

Astrology Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin Astrology organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

Astrology Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

Astrology Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

Astrology Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

Astrology Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

Astrology Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

Astrology Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

http://www.np.com.ua

http://ry-diploma.com

Этот интересный портал , он рассказывает про дизайн кафе http://tsoydesign.com.ua