Nega kože

Nova NIVEA Q10plusC Energy linija za negu lica protiv bora


Veoma efikasna formulacija sa moćnim antioksidantima, koenzimom Q10 i vitaminom C, daje koži prirodnu svežinu. Koža je glatka i izgleda svežije i vitalnije – baš kao posle okrepljujućeg sna. 

Svakodnevna rutina može da bude zamorna za kožu: odlazak na posao rano ujutru, izlasci sa prijateljima do kasno – a ponekad i neprospavane noći zbog dece. Rezultat: ten izgleda umorno i beživotno. NIVEA je razvila Q10plusC Energy liniju za negu lica koja pruža umornoj koži energiju i ublažava prve bore. Zablistajte u svakoj situaciji.

Glavni aktivni sastojak ove linije za negu lica je vitamin C, veoma efikasan antioksidant, koji ima višestruko pozitivno dejstvo na kožu. Antioksidanti su naši najvažniji saveznici u borbi protiv slobodnih radikala, reaktivnih jedinjenja kiseonika koja nastaju pod uticajem spoljašnjih faktora, kao što je UV zračenje, izduvni gasovi i zagađivači iz spoljašnje sredine. Slobodni radikali su jedan od glavnih uzroka starenja kože.

Snažno dejstvo vitamina C dopunjava koenzim Q10. Pošto su ovi sastojci komplementarni njihova kombinacija ima pojačani efekat protiv starenja kože. Q10, koji prirodno nastaje u koži, ima dvostruko dejstvo: obezbeđuje neophodnu energiju i deluje kao antioksidant. Kao elementarni sastojak proizvodnje energije u ćelijama kože, Q10 takođe podržava važne procese u ćelijama, od regeneracije do sinteze kolagena. Nažalost, količina Q10 koju organizam proizvodi vremenom se smanjuje. NIVEA Q10plusC Energy linija protiv bora održava potreban nivo koenzima Q10 u koži i sprečava njeno prevremeno starenje.

Kombinacija koenzima Q10, koji koži pruža energiju, i čistog vitamina C, veoma moćnog sastojka, koju sadrže NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora tretman za predeo oko očiju, povećava apsorpciju kiseonika u koži za do 50% i podržava prirodne regenerativne procese. Dejstvo ovih sastojaka je potvrđeno na osnovu opsežnih ispitivanja na ćelijama kože koja su sprovedena u Centru za istraživanje kompanije Beiersdorf. Zahvaljujući dodatnoj energiji, koža izgleda svežije, odmornije i vitalnije. A kada se osećamo dobro u svojoj koži, možemo maksimalno da uživamo u životu.

NIVEA Q10plusC Energy linija protiv bora

Regeneriše kožu dok spavate: 

NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora


Tokom noći koža mnogo bolje upija vlagu i obnavlja oštećene delove, nadoknađuje nivo antioksidanata, dopunjuje zalihe energije i pospešuje regeneraciju. NIVEA Q10plusC Energy noćna krema ima laganu teksturu i pruža intenzivnu hidrataciju. Ona deluje u skladu sa biološkim procesima u koži i podržava regeneraciju, i to onda kada je sposobnost apsorpcije kože najbolja – tokom sna. Veoma efikasna kombinacija dva moćna antioksidanta – Q10 i čistog vitamina C – poboljšava snabdevanje kože kiseonikom za do 50 odsto*, što pospešuje proizvodnju energije. Energija je potrebna ćelijama kože za važne metaboličke funkcije i regenerativne procese. Koža lica je ujutru odmorna, glatka i blistava – čak i nakon kratkog sna.

Noćna krema ima aluminijumsko pakovanje kako bi njen moćan sastojak – čist vitamin C, koji oksidiše pod uticajem svetlosti ili kiseonika, bio zaštićen.

Osvežava kožu tokom dana:

NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom 15 ima novu, poboljšanu formulaciju


Osvežavajuća hidratantna nega, NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora sa SPF 15, sadrži kombinaciju dva veoma efikasna antioksidanta – koenzima Q10 i vitamina C. Revitalizuje umornu i bledu kožu i vraća joj energiju. Smanjuje prve bore i znake umora pa je koža glatka i izgleda svežije i vitalnije. Pored toga, zaštita od UVA/UVB zračenja i zaštitni faktor 15 sprečavaju prevremeno starenje kože koje uzrokuje sunčeva svetlost.

Revitalizuje umornu kožu u predelu oko očiju

Novi NIVEA Q10plusC Energy tretman protiv bora za predeo oko očiju

Inovativni NIVEA Q10plusC Energy tretman protiv bora za predeo oko očiju osvežava i okrepljuje umornu i iscrpljenu kožu u predelu oko očiju. Sadrži kombinaciju koenzima Q10, koji snabdeva kožu energijom, i vitamina C, sastojka sa veoma snažnim dejstvom. Lagana formulacija koju koža brzo upija povećava ćelijsku respiraciju* i efikasno smanjuje fine linije. Konture oka su primetno zategnutije, a koža je glatka i osvežena.

Baš kao i noćna krema iz ove linije proizvoda, formulacija sa čistim vitaminom C zaštićena je u aluminijumskom pakovanju.

*in vitro testovi

NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora SPF 15, 50 ml, 1.180 rsd
NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora, 40 ml, 1.180 din rsd
NIVEA Q10plusC Energy tretman protiv bora za predeo oko očiju, 15 ml, 1.005 rsd

Tags:
Povezane teme

Trendovi

Inspiracija: Glamur

Zakoračite u septembar u duhu glamura.

Kosa

Jesenje frizure: 100 najboljih predloga za srednju dužinu kose

Najlepše ideje za dame sa srednjom dužinom kose!

Fitnes

Let's dance: najbolji plesovi za oblikovanje tela

Različiti plesni stilovi vam mogu pomoći da postanete vitki i fit!

Parfemi

L'Arc - arome arhitekture

Arhitektura se često naziva „zamrznuta muzika“, a parfimerija stalno koristi muzičke pojmove.

Make up

L'Oreal Paris je lansirao zajedničku kolekciju šminke sa Karlom Lagerfeldom

Dizajner Karl Lagerfeld lično je učestvovao u razvoju linije!

Fitnes

Koliko kofeina dnevno sme da se unese

Neka digne ruku onaj ko ima sreće da može da preživi naporan radni dan bez kafe.

Parfemi

Miris kiše: parfemi sa aromom svežine

Parfemi koji mirišu na kišu idealni su za prve dane jeseni.

Trendovi

Izbor urednice lepote: 10 neodoljivih

Septembar...vreme za nove početke!

Make up

Kim Kardašijan je lansirala kolekciju kozmetike sa Vini Harlou

Kim Kardašijan je najavila saradnju sa manekenkom Vini Harlou.

Nega kože

Kako zadržati preplanuli ten do kasne jeseni

Jednostavne preporuke koje će vam omogućiti da zadržite preplanuli ten što je duže moguće.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

www.bestseller-sales.com/best-sellers-movies/action/