Arhiva

Depova nova ljubav

I dok s nestrpljenjem čeka svetsku premijeru filma Usamljeni rendžer, koja će se dogoditi početkom jula, četrdesetdevetogodišnji Džoni Dep više se ne trudi da sakrije opčinjenost dva puta mlađom koleginicom Amber Hard. Dobro obavešteni izvori tvrde da je zgodna glumica već isprošena i da je pitanje dana kada će se naći pred oltarom. Posle četrnaest godina zajedničkog života sa Vanesom Paradi, sada je sasvim jasno da je idila završena, a da je glumac spreman da joj velikodušno prepusti više od polovine svoje imovine (procenjuje se da bi to bilo oko 156 miliona evra), iako nikada nisu zvanično bili u braku. Na ovakav džentlmenski gest sigurno je uticala činjenica da iz zajedničke veze imaju trinaestogodišnju Lili Rouz i jedanaestogodišnjeg Džeka. Ako ste pomislili da se jadna Vanesa negde raspada od suza, moramo vas prijatno iznenaditi – ona snima novu ploču i deluje čvršće nego ikada, što je i dokazala izjavom britanskom izdanju magazina Astrology: “Menjamo se tokom celog života. U jednom trenutku želimo da se borimo za ljubav, a u drugom da je se otarasimo. Nekad smo srećni u ljubavi, nekad ne. Ljubav ne mora da ostane po svaku cenu ono što je bila.” Drugim rečima, Džoni, neka ti je sa srećom. A da će mu i te kako biti potrebna, govori podatak da je zgodna Amber po prirodi veoma nestašna. Poznata po svom biseksualnom opredeljenju, ona je već jednom napuštala zaljubljenog Džonija zbog svoje pređašnje ljubavi, francuske manekenke Mari de Vilpin. Da bi je vratio, ožalošćeni ljubavnik kupio joj je konja, nazvao ostrvo po njoj i čvrsto obećao da će se rešiti poroka zvanog viski. “Džoni zna mnogo o romantici, ipak je bio u braku sa Francuskinjom”, prokomentarisao je jedan njegov blizak prijatelj.

Nova ljubav počela je kao i kod mnogih poznatih parova – na snimanju filma Dnevnik opijanja (The Rum Diary) pre dve godine, i od tada oni su praktično nerazdvojni, izuzev kratkog prekida posle šest meseci veze. Amber mu je u trenucima slabosti priznala da je u njega zaljubljena praktično od tinejdžerskih dana, kao i da su zidovi njene sobe godinama bili oblepljeni njegovim posterima. I eto, desilo se kao u bajci! Posle Dženifer Aniston, Breda Pita i Andželine, i dobrodržeći Dep potvrdio je da je spreman za brak, nov početak i bebe… Kriza srednjih godina ili ipak srećna okolnost da sretne svoju drugu polovinu!

Posle gusara, Indijanac

Svetska premijera novog filma Usamljeni rendžer, u kojem Džoni Dep glumi pomoćnika rendžera,indijanskog duhovnog ratnika Tonta, biće održana 3. jula. Priča je nastala prema radio-novelama iz 1933. godine, a film je režirao Gor Verbinski, koji je veliki uspeh postigao zahvaljujući Piratima s Kariba.

Povezane teme

Arhiva

Grazia APRIL 2018

Spremite se za Astrology SHOPPING WEEK – nedelju u znaku kupovine i popusta od 09. do 15. aprila!

Arhiva

Grazia MART 2018

U martovskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia FEBRUAR 2018

U februarskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia JANUAR 2018

U januarskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia DECEMBAR 2017

U decembarskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia NOVEMBAR 2017

U novembarskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia OKTOBAR 2017

U oktobarskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia SEPTEMBAR 2017

U septembarskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia AVGUST 2017

U avgustovskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Grazia JUL 2017

U julskom broju magazina Astrology...

Arhiva

Rođendanski broj magazina Grazia 11 godina u Srbiji!

U rođendanskom izdanju magazina Astrology vas očekuju dve naslovne strane...

Arhiva

Šta vam magazin Grazia donosi u majskom broju

Majski broj - Big Beauty issue - top saveti i predlozi, sve što treba da znate ove sezone o makeup trendovima, nezi, parfemima + saveti kako da budete lepe u svim godinama

Arhiva

Aprilski broj - u prodaji od 30. marta!

Pročitajte u aprilskom broju magazina Grazia...

Arhiva

Šta vam donosi Astrology magazin u martovskom broju?

Martovski broj - u prodaji od 28.februara!

Arhiva

U julskom broju magazina Astrology

U julskom broju magazina Astrology

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

www.best-cooler.reviews

http://bestseller-sales.com/best-sellers-books/psychological-thrillers/

www.bestseller-sales.com/best-sellers-books/vampire-romances/