Film

Marija Karan u seriji "Larin izbor"

Srpska glumica Marija Karan igra kapricioznu i otmenu plemkinju Anastasiju u novoj sezoni popularne hrvatske serije „Larin izbor“. U ovoj gledanoj televizijskoj noveli, čija prva sezona je privukla izuzetnu pažnju publike u regionu, među glavnim glumcima su  Doris Pinčić i Ivan Herceg.

 

"U Larinom izboru igram lik Anastaziju, kći kneza Nikole vrlo uticajnog plemića, koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri doslednost svog porekla, ali i svojih sopstvenih potreba. Radnja serije i ovoga puta u Splitu, gde dolazi da se uda za izbranika njenog oca, hoće li se  izboriti sa svojim poreklom i očevim željama i ko će joj u tome pomoći, ostaje da pogledamo seriju. Ovo je jedan od najuspešnijih projekat u regionu u kom igraju divni glumci,  koja je okupila nas ekipu koja radi na projektu, a u jedno i gledaoce kraj malih ekrana “, kaže Marija Karan.

 

Televizijsku seriju „Larin izbor“ se prikazuje u čak 17 zemalja, od kojih su pored Hrvatska,  Bosna i Hercegovina, Slovenja, Makedonija, Bugarska, Ruminiji. U Srbiji pilot emisija je prikazana u februaru ove godine.

 

Pored izuzetno zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji, Marija Karan je od 2008. godine uspešno razvila karijeru i u inostranstvu. Prvu ulogu u inostranom ostavarenju dobila je u britanskoj drami “Taksista” u Londonu, a potom sledi popularna britanska serija "Ambulanta" (Casualty). Marija igrala jednu od glavnih uloga u TV filmu Dark Relik (Dark Relic) u režiji Lorenca Sene (Lorenzo Sena), a zajedno sa poznatim glumcima među kojima su Džejms Frein (James Frain), Klemensi Burton Hil (Clemency Burton-Hill), kao i Semjuel Vest (Samuel West) i Ali Kan (Alyy Khan). Tokom 2010. godine glumila je u filmu „Oružje“ (Weapon), sa proslavljenim akcionim glumcem Žan Klod Van Damom, u filmskoj ostvarenju  „Obred“ (The Rite) sa Entoni Hopkinsom, seriji Tajni Slucajevi (COvert Affairs ) za USA network pored PIper Perabo koja je u 2011.godini nominovana za Zlatni Globus, seriji „Nepobedivo srce“ koja se reprizira drugi put u Srbiji i popularnoj seriji „Budva na pjenu od mora“ koja se prikazuje na malim ekranima u Srbiji i regionu.

 

Povezane teme

Muzika

Najbolji citati Ejmi Vajnhaus

„Nikada ne lažite nekoga ko vam veruje. Nikada ne verujte onome ko vas je lagao.“

Muzika

Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej u videu "Don't Call Me Angel"

Soundtrack povodom novog filma "Čarlijevi anđeli"

Film

5 klasičnih holivudskih filmova koji su bolji od modernih

Ako niste baš raspoloženi za noćni život, najbolji način da provedete vreme je da se udobno smestite u krevet i uđete u svet stare kinematografije.

Knjige

Pozovi M zbog ljubavi – Medi Doson

Marni Makgro želi jednostavan život: muža, decu, dom u predgrađu i porodični auto, dok sigurnim glasom izgovara sudbonosno da.

Knjige

Šta čitati ovog leta - Predaja – Raj Loriga

Neimenovani junak ovog distopijskog romana o bliskoj budućnosti pripoveda o životu sa suprugom u ratom razorenoj zemlji, dok su njihovi sinovi negde na frontu.

Film

Kameron Dijaz je govorila o braku, starosti i kraju karijere

Već nekoliko godina, Kameron Dijaz nije glumila u filmovima i nestala je sa radara, ali lojalni fanovi se i dalje interesuju za život glumice.

Film

Meril Strip radi na novoj komediji Stivena Soderberga

Postalo je poznato da Stiven Soderberg priprema novu urnebesnu komediju.

Knjige

Knjiga koju ćete voleti: „Grad žena“ Elizabet Gilbert

Elizabet Gilbert se s pravom smatra jednim od glavnih američkih autora današnjice.

Film

Leonardo DiKaprio izdvojio je 5 miliona dolara za borbu protiv požara u Amazoniji

Neprofitna organizacija za ljudska prava Earth Alliance, koju aktivno podržava Leonardo DiKaprio, izdvojila je 5 miliona dolara za očuvanje amazonske prašume, koju su ovog meseca o...

Film

Rajan Rejnolds je ponovo oduševio fanove duhovitom čestitkom

Blejk Lajvli, supruga Rajana Rejnoldsa je u drugom stanju i nedavno je proslavila rođendan.

Knjige

Opsesija – Nora Roberts

Predlažemo da ovog leta pročitate novi roman „Opsesija“.

Film

Matriks i Neo se vraćaju 20 godina kasnije

Kijanu Rivs i Keri-En Mos igraće u četvrtom nastavku Matriksa.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

baby gate with doggie door

rtic mugs