Muzika

Dženifer Lopez: "Samo ti možeš odlučiti koliko si jaka!"

Inspirativni citati o majčinstvu i radu na sebi...

Pevačica i glumica, majka dvoje dece, jaka i samouverena žena -  Dženifer Lopez.

U nedavnom intervjuu Dženifer je govorila o tome kako da pronađete svoje unutrašnje jezgro, o tome kako podiže kćer i kako održava dobru fizičku kondiciju sa 49 godina.

 „Osećam se kao da sam već živela nekoliko života. Morala sam da naučim da razumem sebe na tom putu, da shvatim zašto se osećam na određeni način, ili da budem u odnosima koji nisu u moju korist. I na kraju sam shvatila da sam to ja. U svemu ovome - ja. Morala sam da se bavim nekim stvarima da bih shvatila svoju vrednost i značaj."

"Odrastala sam sa uverenjima iz bajki: 'Princ će te spasiti,' 'Čekaj pravu ljubav, i ona će te usrećiti,' '" Ako nisi udata, nisi srećna. I reći ću vam da me je moja ćerka već prevazišla. Kada je imala 8 godina, rekla je: "Mama, ne znam ni da li želim da se udam." Naučila sam je da voli sebe još od detinjstva.“

 „U jednom trenutku će doći do starenja, ali do tada ćete odlučiti koliko ćete biti jaki. Koliko ćete se kretati, koliko ćete raditi. Koliko ćete se aktivno odnositi prema vašem razmišljanju, životu, telu. I to će pomoći da sačuvate sebe."

„Ne iscrpljujem se kao kada sam imala 20 godina. Onda sam trenirala pre snimanja, probudila bih se u 5 ujutru i otišla u teretanu. Ne radim to više. Sada treniram tri puta nedeljno, idem na jogu, plešem, i to je to. "

 „Aleks i ja smo isti. Tretiramo rad jednako. Mi takođe znamo kako je to krenuti od nule, tako da uvek pokušavamo da pomognemo drugima i da učimo našu decu tome."

„Kada sam dobila decu, shvatila sam da treba da mi bude bolje. Zato sam počela da radim na sebi. Počela da istražujem duhovnost, religiju, sve to. Pomažem sebi meditacijom, jogom...pokušavam da shvatim kako mogu da budem najbolja verzija sebe.“

foto:Instagram

 

 

 

Povezane teme

Muzika

Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej u videu "Don't Call Me Angel"

Soundtrack povogom novog filma "Čarlijevi anđeli"

Film

5 klasičnih holivudskih filmova koji su bolji od modernih

Ako niste baš raspoloženi za noćni život, najbolji način da provedete vreme je da se udobno smestite u krevet i uđete u svet stare kinematografije.

Knjige

Pozovi M zbog ljubavi – Medi Doson

Marni Makgro želi jednostavan život: muža, decu, dom u predgrađu i porodični auto, dok sigurnim glasom izgovara sudbonosno da.

Knjige

Šta čitati ovog leta - Predaja – Raj Loriga

Neimenovani junak ovog distopijskog romana o bliskoj budućnosti pripoveda o životu sa suprugom u ratom razorenoj zemlji, dok su njihovi sinovi negde na frontu.

Film

Kameron Dijaz je govorila o braku, starosti i kraju karijere

Već nekoliko godina, Kameron Dijaz nije glumila u filmovima i nestala je sa radara, ali lojalni fanovi se i dalje interesuju za život glumice.

Film

Meril Strip radi na novoj komediji Stivena Soderberga

Postalo je poznato da Stiven Soderberg priprema novu urnebesnu komediju.

Knjige

Knjiga koju ćete voleti: „Grad žena“ Elizabet Gilbert

Elizabet Gilbert se s pravom smatra jednim od glavnih američkih autora današnjice.

Film

Leonardo DiKaprio izdvojio je 5 miliona dolara za borbu protiv požara u Amazoniji

Neprofitna organizacija za ljudska prava Earth Alliance, koju aktivno podržava Leonardo DiKaprio, izdvojila je 5 miliona dolara za očuvanje amazonske prašume, koju su ovog meseca o...

Film

Rajan Rejnolds je ponovo oduševio fanove duhovitom čestitkom

Blejk Lajvli, supruga Rajana Rejnoldsa je u drugom stanju i nedavno je proslavila rođendan.

Knjige

Opsesija – Nora Roberts

Predlažemo da ovog leta pročitate novi roman „Opsesija“.

Film

Matriks i Neo se vraćaju 20 godina kasnije

Kijanu Rivs i Keri-En Mos igraće u četvrtom nastavku Matriksa.

Film

Kventin Tarantino će prvi put postati otac

Kventin Tarantino, 56-godišnji režiser, priprema se da prvi put postane otac.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by