Intervju

Intervju: Kolin Farel

Kolin Farel: Talenat sam za nevolje

 

Zahvaljujući neodoljivom seksepilu uspeo je da nadmaši legendarnog Švarcenegera i rimejku filma Totalni opoziv udahne neki novi šarm. Ni u privatnom životu Kolin Farel više nije loš momak (ako zanemarimo psovke). I ako ste pomislili (baš kao i mi) da je postao neočekivano bezgrešan, on vas demantuje i priznaje da su mu žene i dalje najveći greh i da ne može da se oslobodi erotskih fantazija

 

Šta mislite – da li su izazovniji mišići Kolina Farela ili Arnolda Švarcenegera? Najprecizniji odgovor na ovo pitanje dobili su svi oni koji su pogledali rimejk velikog klasika devedesetih Totalni opoziv (u našim bioskopima prikazuje se tokom avgusta). Irski glumac, seksi i opušten u fantastičnom ambijentu, zamenio je slavnog Švarcija, koji, ma koliko legendaran, nikada nije preterano plenio svojim seksepilom. To je bio glavni adut šarmantnog Farela, kojim je i mnoge žene namamio da pogledaju ovaj akcioni film.

 

Uprkos tome što još uvek nonšalantno provuče pokoju irsku psovku dok govori, zanosni glumac u stvarnom životu sada izgleda kao bivši loš momak, koji se smirio posle dugih godina bančenja, tuča, ljubavnih osvajanja za jednu noć, kao i erotskih snimaka, koji su se na opšte zadovoljstvo žena pojavili na internetu. To što se iz korena promenio zasluga je i njegovog osmogodišnjeg sina Džejmsa, začetog u kratkoj vezi sa modelom Kim Bordenave, s kojom je i dalje u odličnim prijateljskim odnosima. Inače, dečak ima Angelmanov sindrom, redak neurogenetski poremećaj, zbog čega mu je potrebna stalna terapija i nega roditelja. Drugi sin, trogodišnji Henri dete je iz Farelove veze sa glumicom Alisjom Bakledom, s kojom vatreni Irac takođe nije mogao da nađe zajednički bračni jezik, ali sa kojom je uspeo da izgradi odličan odnos. “Mnogo volim žene, dobro se slažem sa svima, ali možda to, ipak, nije uvek dovoljno...”, vickasto zaključuje jedan od najatraktivnijih glumaca Holivuda. Na snimanju Totalnog opoziva odlično se snalazio između dve lepotice, Džesike Bil i Kejt Bekinsejl. On igra ulogu službenika kome je u mozak stavljen mikročip (radnja se dešava u budućnosti), kako bi mu bio omogućen jedan poseban odmor i zadovoljena stara fantazija – da bude superšpijun. Međutim, nešto je krenulo naopako i on ostaje zaglavljen u nekoj vrsti paralelnog sveta.

 

Da li ste se poredili sa Švarcenegerom pre nego što ste počeli sa snimanjem ovog filma?

 

Nije mi cilj da delujem kao intelektualac po svaku cenu, ali ova verzija, u odnosu na prethodnu, zalazi dublje u ljudsku psihu i istražuje slučajeve osoba koje ne uspevaju da se sete svoje prošlosti. Da li možete da zamislite taj užasavajući osećaj kada dođete u situaciju da više ne znate ko ste i odakle dolazite?


Hajde onda da se igramo snovima, baš kao što to radi protagonista filma. Koje su vaše fantazije?

 

Očekujete da kažem da su erotske, zar ne? Donekle. Danas, međutim, želim pre svega da moj sin Džejms bude srećan. Da nastavi da se smeje, što je kod njega česta pojava, kao jedna od tipičnih manifestacija Angelmanovog sindroma. Nije slučajno što ovaj poremećaj poznati neuropsihijatar Oliver Saks naziva srećnom bolešću. Što se mene tiče, ja sam čovek koji gleda u budućnost. Ostvario sam snove koje sam imao kao dečak. U početku sam želeo da postanem rok zvezda, ali, nažalost, nemam nimalo sluha za muziku. Uspeo sam kao glumac. Trenutno imam želju da letim motornim zmajem iznad Mont Everesta. Oni koji su to uspeli imaju čelične nerve. Zavidim im na tome.


Koja je najjača emocija koju ste doživeli na snimanju?

 

Poljubac u Totalnom opozivu sa Kejt Bekinsejl, suprugom reditelja (Lena Vajsmena, prim.aut.). Definisao bih to kao čudesan šok, nešto što nije za slaba srca... Bio sam zbunjen kao adolescent. Srećom, scenario nije zahtevao da idemo dalje od poljupca, a i njen muž Len, srećom, nije prisustvovao tom snimanju.


Često vam se dešavalo da sebe dovodite u neprilike...

 

To je tačno. Svašta mi se dešavalo u prošlosti, bio sam hiperaktivan još od osnovne škole. Nisam uspeo da završim ni srednju školu, izbacili su me praktično iz svih škola u Dablinu. Jedino mi gluma drži pažnju duže od dva minuta. Kako god, i dalje nisam spokojan, i sve vreme se pitam šta ću raditi “kad porastem”. Ponekad mi je mrsko da ujutru podignem glavu iz kreveta, dok nekad jedva čekam da skočim i proživim svaki trenutak kao da je poslednji.


Važite za seks simbol. Šta za vas to predstavlja?

 

Znači da imam smisao za humor pomešan s velikodušnošću. Muškarac je uvek seksi ako nije prepotentan i ume da prihvati sebe takvog kakav je.


Mnogo se trudite da skrenete pažnju javnosti na Angelmanov sindrom, bolest koja je vama, nažalost, veoma poznata.

 

Džejmsovo rođenje predstavlja za mene veliki preokret u životu. Njegovom zaslugom sazreo sam i postao mnogo humaniji. Sada sam manje površan, manje egocentričan. Naučio sam da uživam u malim stvarima zahvaljujući njemu. On je dečak koji pokazuje neverovatnu hrabrost, veoma postojanu životnu snagu, koja inspiriše sve nas oko njega. Činjenica da je zbog svojih problema “posebno dete” utiče na mene da ga volim još više.


Da li ste iz tog razloga postali promoter Olimpijskih igara za ometene u razvoju?

 

Učestvovao sam kao zaštitno lice na ovim igrama 2003. godine, nekoliko meseci pre rođenja mog sina, kada još nisam znao ništa o njegovoj bolesti i o tome koliko će se promeniti moj život. Međutim, još tada sam postao svestan značaja svog angažovanja na ovoj važnoj manifestaciji i potrebe da pomognem tim ljudima.


Koji su vaši sledeći koraci kako biste poboljšali kvalitet života svog sina?

 

Kim i ja mnogo radimo na tome da pomognemo svim roditeljima koji se suočavaju sa istim problemom kao i mi. Aktivno podržavamo istraživanja, pre svega ona u vezi sa što bržom dijagnostikom ove teške bolesti. To je još uvek nepoznata bolest, stoga smo morali da podstaknemo farmaceutsku industriju da se aktivira na pronalaženju lekova. Sada su konačno počeli da se rade prvi testovi. To je za mene zaista veliki događaj. Znate šta mi je pre nekoliko godina predstavljalo bitan događaj? Premijera nekog filma. Posle svega, shvatio sam koliko se moj život promenio.

 

Povezane teme

U fokusu

Kuća u kojoj su živeli mladenci Elizabeta II i princ Filip

Gde je provela najsrećnije dane kraljica Elizabeta II?

U fokusu

Kako zaslađivači mogu da pomognu u kontroli težine i koje su „pametne” zamene za šećer

„Ne mogu da se odreknem slatkih stvari, a želim da smršam.” Ovo je jedna od najčešćih rečenica koja se može čuti na svakom koraku...

U fokusu

Nikol Kidman će biti mama po peti put?

Nikol Kidman, 52-godišnja glumica želi veliku porodicu.

U fokusu

Kako preživeti u svetu bez lajkova

Nedavno je Instagram na području Kanade izveo zanimljiv eksperiment sa korisnicima i konačno dao konkretan dokaz da društvene mreže mogu da utiču na mentalno zdravlje.

Intervju

Ana Stanić – Kada emocije vode glavnu reč

Vlasnica kolekcije balada koje nadilaze hirove vremena i promene ukusa otkriva nam kako nastaje muzika koju stvara, na šta kao autorka nikad neće pristati, koje boje smatra sinonim...

U fokusu

Zvanično: Monika Beluči i Nikolas Lefebvre su raskinuli

Glumica je rekla u intervjuu sve o rastanku sa 36-godišnjim partnerom.

U fokusu

Milioni za prevaru: Dženifer Lopez je pripremila bračni ugovor koji se ne dopada Aleksu Rodrigezu

Dženifer Lopez, 49-godišnja glumica i pevačica će se uskoro venčati.

U fokusu

Nova funkcija: Airbnb servis nudi iznajmljivanje ostrva na Pacifiku

Sa ličnim trenerom, šefom kuhinje i terapeutom za masažu!

U fokusu

Rijana o svom ličnom životu, porodici i planovima da postane majka

Rijana je dala iskren intervju i govorila o svojim planovima za budućnost.

U fokusu

Virdžil Ablo otvara ekskluzivnu knjižaru Louis Vuitton

 Virdžil Ablo je najavio otvaranje knjižare.

U fokusu

Šta Krisi Tajgen nikada ne objavljuje na društvenim mrežama

Poznata mama je priznala da ima određena pravila za postavljanje fotografija na Instagramu.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by

www.adulttorrent.org