Horoskop

Dnevni horoskop 18.09.2019. - 19.09.2019.

Autor horoskopa:

Astor centar "MOJ ASTROLOG"

www.mojastrolog.rs

Ovan

Mart 21 - April 19

Dosta sumoran dan, jer je evidentno da ne možete ostvariti ono što ste planirali. Neke situacije još uvek utiču na vaše raspoloženje, iako se trudite da ih prevaziđete. Ni emotivni segment danas ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću. 

Bik

April 20 - Maj 20

Suočavate se danas sa nekim teškoćama, moguće je da su troškovi pristigli na naplatu ili ste dobili obaveštenje o dugu. Nerviranje vam svakako sledi. Raspoloženje će se popraviti u popodnevnim satima. Voljena osoba može uticati na to. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

 Moguće je da su vaše greške isplivale i da ste suočeni sa posledicama. Lošije raspoloženje. Povucite se da razmislite o svemu, ne svađajte se, sačekajte da se sve u vama slegne. Vrlo brzo će se ovo srediti, samo je potrebno malo lepe komunikacije 

Rak

Jun 21 - Jul 22

Jednu neprijatnu obavezu morate završiti i nema potrebe dodatno je odugovlačiti. Verovatno je u pitanju neka naporna poslovna obaveza, ili vaše obećanje koje nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost iako verovatno za to nema pravog razloga.  

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Opterećenost nekim dešavanjima. Moguće je da ste verovali nekom i sada ste razočarani njenim postupcima. Ni u emotivnom delu ne osećate se dovoljno dobro i ispunjeno. Dosta toga vam smeta, a danas baš i niste u raspoloženju da pravite kompromise. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

 Problemi na poslu, neke nesuglasice kod kuće, sa šefom malo fali pa da se posvađate....možda je najbolje u potpunosti se posvetiti svojim obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za neki dublji razgovor. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Ništa od onoga što želite da pokrenete ili pokušate da završite ne funkcioniše kako treba. Stalno morate nešto ili nekoga da čekate. Neće vam biti zanimljivo ni flertovanje. Videćete I sami da će večernji sati doneti mnogo bolje raspoloženje. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Neka dugovanja ili troškovi vezani za kuću su došli na dnevni red I ne znate na koju ćete stranu. Posvetili biste se svojim obavezama, ali ne možete da se fokusirate. Voljena osoba će pokušavati da vas oraspoloži, ali to neće nešto posebno delovati na vas. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Ni vama danas na poslu ne cvetaju ruže, ali ćete se ipak koliko toliko uspešno boriti. Ono što ste očekivali, nije stiglo i verovatno ni neće u toku današnjeg dana. Drugi deo dana je malo bolji, dozvolite voljenoj osobi da vas oraspoloži i rastera neke crne oblake nad vama. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Znali ste da ćete na neku realizaciju morati da čekate. Međutim, nekako vam je danas tog čekanja baš preko glave. Pitate se da li je moguće da se samo vama događaju ove stvari. Ne budite na kraj srca, ovo je trenutno raspoloženje, videćete da će u toku popodneva već biti bolje. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Vama danas baš funkcioniše kako treba. Doduše, jeste da morate malo da požurite da biste neke stvari završili, ali uspevate. Neko od ukućana vas može na kratko iznervirati, ali nećete tome pridavati neku veću pažnju. Sa voljenom osobom danas dosta solidno. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Vama sledi velika rastrzanost između privatnih i poslovnih obaveza. Ne znate na koju ćete stranu pre. Sigurno je da ćete pokušavati da balansirate, doduše ne naročito uspešno. Veliki premor će vas verovatno sprečiti da se u nekoj većoj meri posvetite voljenoj osobi. 

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by