Trendovi

Tajne holivudskih zvezda

Svetski trendovi u podmlađivanju kože:

Svetski trendovi pokazuju sve veću popularnost neoperativnih procedura za podmlađivanje što je u zadnjih par godina dovelo do ekspanzije dermatoloških lasera i filera jer se dobija odličan efekat bez potrebe za oporavkom. Amerikanci to zovu LUNCH TIME PROCEDURE što znači da se može obaviti u vreme pauze za ručak i ponovo vratiti na posao jer se na koži ne vide znakovi iritacije koji se ne mogu maskirati šminkom.

U ponudi i u svetu i kod nas se pojavljuju različite metode i postupci pa je pacijentima teško da se odluče za pravu kombinaciju, pa ćemo vam prezentovati kombinaciju koju najčešće koriste holivudske zvezde - Fraxel laser i hijaluronski fileri nove generacije.

Idealna kombinacija - Fraxel i hijaluron

Fraxel je jedini laser koji istovremeno ima lifting efekat i otklanja bore zahvaljujući dvostrukom dejstvu na kožu.. Skidanjem površinskog sloja popravlja se tekstura kože i ten otklanjaju bore, proširene pore i ožiljci, a pravljenjem mikroskopskih zona koagulacije u dubljim slojevima stimuliše sintezu potpuno novih kolagenih vlakana sa fantastičnim rezultatima u zatezanju kože, eliminaciji ožiljaka i strija. Sve kliničke studije pokazuju da Fraxel izaziva snažnu stimulaciju sinteze kolagena i daje superiorne rezultate u odnosu na druge metode.Naše iskustvo govori isto, jer smo imali više pacijenata koji su radili različite procedure i nezadovoljni efektima odlučili su da urade Fraxel kod nas. Bili su iznenađeni efikasnošću i komforom Fraxela. Poboljšanja se vide već posle 24 sata a efekti traju 3-5 godina.

Korekcija bora hijaluronom

Hijaluron je najpopularniji filer jer je prirodnog porekla, ne izaziva alergijske reakcije, po ubrizgavanju ulazi u sastav vezivnog tkiva i kasnije se polako razgrađuje. Nove generacije hijaluronskih filera se mogu koristiti za korekciju svih bora na licu i remodeliranje kontura u kombinaciji sa Fraxelom ili samostalno u zavisnosti od godina pacijenta i dubine bora.

Hijaluron nam omogućava da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dajstava, dobijemo eliminaciju bora, podmlađen izgled ili osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste. Za upotrebu hijaluronskih filera nema donje granice u godinama kada se mogu koristiti. Optimalno je početi kada se pojave prve borice bez obzira na godine, jer se lakše koriguju dok su u začetku i sprečava njihovo produbljivanje.

Kod nas se ovi tretmani obavljaju u Poliklinici Diva u Beogradu.

Povezane teme

Trendovi

Inspiracija: Glamur

Zakoračite u septembar u duhu glamura.

Kosa

Jesenje frizure: 100 najboljih predloga za srednju dužinu kose

Najlepše ideje za dame sa srednjom dužinom kose!

Fitnes

Let's dance: najbolji plesovi za oblikovanje tela

Različiti plesni stilovi vam mogu pomoći da postanete vitki i fit!

Parfemi

L'Arc - arome arhitekture

Arhitektura se često naziva „zamrznuta muzika“, a parfimerija stalno koristi muzičke pojmove.

Make up

L'Oreal Paris je lansirao zajedničku kolekciju šminke sa Karlom Lagerfeldom

Dizajner Karl Lagerfeld lično je učestvovao u razvoju linije!

Fitnes

Koliko kofeina dnevno sme da se unese

Neka digne ruku onaj ko ima sreće da može da preživi naporan radni dan bez kafe.

Parfemi

Miris kiše: parfemi sa aromom svežine

Parfemi koji mirišu na kišu idealni su za prve dane jeseni.

Trendovi

Izbor urednice lepote: 10 neodoljivih

Septembar...vreme za nove početke!

Make up

Kim Kardašijan je lansirala kolekciju kozmetike sa Vini Harlou

Kim Kardašijan je najavila saradnju sa manekenkom Vini Harlou.

Nega kože

Kako zadržati preplanuli ten do kasne jeseni

Jednostavne preporuke koje će vam omogućiti da zadržite preplanuli ten što je duže moguće.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by