Film

Sve o Lašani Linč - novi agent 007

Ono što je poznato o britanskoj glumici, već je ušlo u istoriju filma!

Na veliko nezadovoljstvo ljubitelja Bonda, snimanje sledećeg filma o čuvenom agentu odloženo je na veoma dugo vreme. U početku su se čule glasine da Danijel Kreg odbija da glumi u nastavku priče i kaže da bi radije završio život, nego da igra šesti put Bonda. Međutim, u avgustu 2017. glumac je odbacio spekulacije i zvanično potvrdio svoje učešće u novom filmu, koji još uvek ima radni naziv “Bond 25”.

Prošla je godina i pojavio se novi problem - reditelj Deni Bojl, koji je bio uključen u snimanje, odbio je projekat zbog "kreativnih razlika" s producentima. Njegovo mesto zauzeo je Kari Jodži Fukunaga, koji je snimio prvih osam epizoda "The Real Detective", a scenarista je Britanka Fibi Valer Bridž, koja je radila na TV seriji "Ubijanje Eve" - poznato je da joj je zadatak da oživi tradicionalnu priču.

Činilo se da je sve napokon rešeno - i odjednom ovog maja Danijel Kreg je povredio nogu dok je trčao, a snimanje je moralo biti ponovo odloženo. Ali u medijima je odjeknula vest da će prvi put agenta 007 igrati crna žena, 31-godišnja britanska glumicu Lašana Linč.

Govorimo o devojci koja je jednog dana postala poznata i ušla u istoriju filma i pre premijere filma.

Ko je Lašana Linč?

U stvari, malo se zna o Lašani. Britanska glumica iz Jamajke je rođena u Londonu. Na velikom ekranu, debitovala je 2012. - igrajući sa Lili Džjms u filmu „Fast Girls“ o profesionalnim sprinterima. 2019. godine, Lašana Linč  se pojavila u filmu “Kapetan Marvel” u ulozi Marije Rambo - hrabrog pilota i samohrane majke. Njeni interesi nisu ograničeni samo na snimanje. Glumica voli da putuje - fotografije sa slonovima snimljenim tokom putovanja na Tajlandu mogu se videti na njenom Instagramu. Na društvenim događajima najčešće se pojavljuje u monohromatskim haljinama svetlih boja i ne plaši se eksperimentisanja sa šminkom - na primer, na premijeri "Kapetana Marvel" u Londonu, Lašana je imala makeup sa obojenim strelicama.

Lašana će biti novi Bond?

Ne baš - ona ​​će dobiti prestižnu titulu "agenta 007", ali Bond će ostati Bond. Poznato je da se Džejms Bond povlači i uživa u zasluženom odmoru na Jamajci, a onda se pojavljuje njegov stari prijatelj Feliks iz CIA-e, moleći ga za pomoć. Vraćajući se u obaveštajnu službu MI-6, Bond saznaje da je nakon njegove ostavke, Nomi devojka postala agentica 007-

Zašto je posebno to što će Lašana igrati specijalnog agenta?

Lašana će biti prva devojka i prva crna glumica koja će u celoj 57-godišnjoj istoriji špijunske sage na ekranu igrati 007 agenta.

Prvi Bond film "Doctor No" objavljen je 1962. godine i od tada su muškarci uvek igrali vodeće uloge: Šon Koneri, Džordž Lejzenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg ušli su u ulogu specijalnog agenta MI6. Zanimljivo je da je proizvođač franšize, Barbara Brokoli, ranije odbacila mogućnost pojavljivanja žene na ekranu u ulozi 007 - ali to je bilo pre dolaska scenariste Fibi Voler Bridž.

Kada izlazi film Bond?

Rad na filmu Bond 25 je već u toku - krajem juna, princ Čarls je čak posetio set, ukazujući na ogroman doprinos franšize britanskoj filmskoj industriji. Premijera filma u Velikoj Britaniji trebalo bi da se održi 3. aprila 2020. godine u SAD-u - nakon pet dana, 8. aprila.

foto:vogue.ru

Povezane teme

Muzika

Lara Fabijan – Ljubav je spas za čovečanstvo

Milioni ljudi širom sveta obožavaju je zbog muzike kojom šalje poruku o ljubavi, jednakosti i snažnim emocijama.

Film

Disney je objavio fotografiju pasa iz rimejka "Maza i Lunja"

Kompanija Disney trenutno radi na rimejku animiranog filma "Lady and the Tramp" iz 1955. godine.

Muzika

Šon Mendes i Kamila Kabeljo: zašto fanovi misle da je njihova veza PR?

Nedavno su Kamila i Šon konačno potvrdili svoju vezu, ali iz nekog razloga fanovi im ne veruju.

Knjige

Preporuka za čitanje: U senci masline – Lusinda Rajli

Prošlo je dvadeset četiri godine otkad je Helena provela čaroban raspust na Kipru, gde se prvi put zaljubila.

Film

6 razloga zašto su Prijatelji najbolja serija svih vremena

U 2019. godini serija „Prijatelji“ slavi 25. godišnjicu, ali još uvek ne gubi svoju popularnost ili relevantnost.

Muzika

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort su se razveli 8 meseci nakon venčanja

Vest je potvrdio zvanični predstavnik poznatog para!

Umetnost

"Peabody" muzej otvoriće izložbu posvećenu stilu Ajris Epfel

Preko 1000 predmeta iz garderobe Ajris i njenog supruga Karla.

Film

Mila Jovović će treći put postati majka

Mila Jovović se priprema da treći put postane majka.

Muzika

Ariana Grande je predstavila novi spot za numeru "Boyfriend"

Pevačica Ariana Grande objavila je spot za pesmu „Boyfriend“ zajedno sa bendom Social House.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by