Film

Sve o Lašani Linč - novi agent 007

Ono što je poznato o britanskoj glumici, već je ušlo u istoriju filma!

Na veliko nezadovoljstvo ljubitelja Bonda, snimanje sledećeg filma o čuvenom agentu odloženo je na veoma dugo vreme. U početku su se čule glasine da Danijel Kreg odbija da glumi u nastavku priče i kaže da bi radije završio život, nego da igra šesti put Bonda. Međutim, u avgustu 2017. glumac je odbacio spekulacije i zvanično potvrdio svoje učešće u novom filmu, koji još uvek ima radni naziv “Bond 25”.

Prošla je godina i pojavio se novi problem - reditelj Deni Bojl, koji je bio uključen u snimanje, odbio je projekat zbog "kreativnih razlika" s producentima. Njegovo mesto zauzeo je Kari Jodži Fukunaga, koji je snimio prvih osam epizoda "The Real Detective", a scenarista je Britanka Fibi Valer Bridž, koja je radila na TV seriji "Ubijanje Eve" - poznato je da joj je zadatak da oživi tradicionalnu priču.

Činilo se da je sve napokon rešeno - i odjednom ovog maja Danijel Kreg je povredio nogu dok je trčao, a snimanje je moralo biti ponovo odloženo. Ali u medijima je odjeknula vest da će prvi put agenta 007 igrati crna žena, 31-godišnja britanska glumicu Lašana Linč.

Govorimo o devojci koja je jednog dana postala poznata i ušla u istoriju filma i pre premijere filma.

Ko je Lašana Linč?

U stvari, malo se zna o Lašani. Britanska glumica iz Jamajke je rođena u Londonu. Na velikom ekranu, debitovala je 2012. - igrajući sa Lili Džjms u filmu „Fast Girls“ o profesionalnim sprinterima. 2019. godine, Lašana Linč  se pojavila u filmu “Kapetan Marvel” u ulozi Marije Rambo - hrabrog pilota i samohrane majke. Njeni interesi nisu ograničeni samo na snimanje. Glumica voli da putuje - fotografije sa slonovima snimljenim tokom putovanja na Tajlandu mogu se videti na njenom Instagramu. Na društvenim događajima najčešće se pojavljuje u monohromatskim haljinama svetlih boja i ne plaši se eksperimentisanja sa šminkom - na primer, na premijeri "Kapetana Marvel" u Londonu, Lašana je imala makeup sa obojenim strelicama.

Lašana će biti novi Bond?

Ne baš - ona ​​će dobiti prestižnu titulu "agenta 007", ali Bond će ostati Bond. Poznato je da se Džejms Bond povlači i uživa u zasluženom odmoru na Jamajci, a onda se pojavljuje njegov stari prijatelj Feliks iz CIA-e, moleći ga za pomoć. Vraćajući se u obaveštajnu službu MI-6, Bond saznaje da je nakon njegove ostavke, Nomi devojka postala agentica 007-

Zašto je posebno to što će Lašana igrati specijalnog agenta?

Lašana će biti prva devojka i prva crna glumica koja će u celoj 57-godišnjoj istoriji špijunske sage na ekranu igrati 007 agenta.

Prvi Bond film "Doctor No" objavljen je 1962. godine i od tada su muškarci uvek igrali vodeće uloge: Šon Koneri, Džordž Lejzenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg ušli su u ulogu specijalnog agenta MI6. Zanimljivo je da je proizvođač franšize, Barbara Brokoli, ranije odbacila mogućnost pojavljivanja žene na ekranu u ulozi 007 - ali to je bilo pre dolaska scenariste Fibi Voler Bridž.

Kada izlazi film Bond?

Rad na filmu Bond 25 je već u toku - krajem juna, princ Čarls je čak posetio set, ukazujući na ogroman doprinos franšize britanskoj filmskoj industriji. Premijera filma u Velikoj Britaniji trebalo bi da se održi 3. aprila 2020. godine u SAD-u - nakon pet dana, 8. aprila.

foto:vogue.ru

Povezane teme

Knjige

Preporuka za čitanje: Nikola Jun "I Sunce je zvezda"

Ona je skeptik u životu, veruje samo u nauku i činjenice.

Knjige

Sve neobjavljene fotografije Odri Hepbern u jednoj knjizi

Izdavaštvo ACC Art Books objavljuje foto-knjigu Always Audrey: Six Iconic Photographers.

Film

5 činjenica o filmu "Džoker"

Zbog kojih ćete se još više zaljubiti u ovaj film!

Film

Koja će glumica postati nova Catwoman?

U filmu Betman sa Robertom Patinsonom

Knjige

Jesen u Veneciji – Andrea Di Robilant

U jesen 1948. Ernest Hemingvej i njegova četvrta supruga putovali su prvi put u Veneciju.

Muzika

Natali Imbrulja je rodila prvenca

Natali Imbrulja je rodila prvo dete u 44. godini.

Film

Demi Mur otvoreno je govorila o razlozima raskida sa Eštonom Kučerom

U memoarima pod nazivom „Inside Out“, glumica je podelila nepoznate detalje svog života.

Muzika

Ed Širan postaje špijun u novom spotu

Dva vrlo lepa špijuna - Kardi Bi i Kamila Kabeljo - pridružila su se njegovoj misiji.

Knjige

Prodavačica – Sajaka Murata

Keiko Furukura ima 36 godina i polovinu svog života zaposlena je kao prodavačica u mini-marketu.

Muzika

Couture haljine i dramatično osvetljenje: novi spot Selin Dion Imperfections

„Pre nego što te zavolim, moram da naučim da volim sebe.“

Muzika

10 hitova Stinga koje možemo zauvek slušati

Britanski muzičar Sting postao je poznat tokom postojanja grupe The Police, a pesme koje je napisao za bend smatraju se jednim od najboljih u istoriji popularne muzike.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by