Muzika

Dido ima novi album

Četiri godine nakon izlaska albuma "Safe Trip Home", britanska pevačica Dido se vraća novim singlom, "No Freedom" i novim albumom, "Girl Who Got Away".

 

Nakon tri studijska i cifre od 29 miliona prodatih albuma, gde je svaki dostigao milionski tiraž, lako se može desiti da četvrti, „"irl Who Got Away", bude i njen najbolji album do sada! Ovo su pesme o prkosu, nadi i slomljenom srcu zbog kojih će se čitava planeta ponovo zaljubiti u Dido! Većinu pesama napisali su Dido i njen brat, osnivač grupe Faithless, Rolo Armstrong. I kao i ranije, radili su na njemu nesvesni da li će te pesme ikada i doći do publike.


"Bilo je veoma zabavno raditi ovaj album", oduševljena je Dido. "Uopšte nisam bila pod bilo kakvim pritiskom. Sve je teklo lako i prirodno". Dido se super provodila, bilo da je pesme komponovala u svojoj kuhinji, bilo da ih je snimala u studiju ili po hotelskim sobama sa obe strane Atlantika u društvu Brajana Ina, Džefa Baškera, Rikija Noulsa, Grega Kurstina i svog brata. "Na svim prošlim albumima, bilo je teških dana na snimanju", priznaje Dido i dodaje: "Ovoga puta ni jedan dan nije bio takav".

 

Većina materijala sa novog albuma snimljena je pre leta 2011, kada su Dido i njen suprug dobili dete. U međuvremenu je za pesmu "If I Rise" koju je zajedno sa kompozitorom A R Rahmanom uradila za film "127 sati", nominovana za Oskara.

Povezane teme

Muzika

Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej u videu "Don't Call Me Angel"

Soundtrack povodom novog filma "Čarlijevi anđeli"

Film

5 klasičnih holivudskih filmova koji su bolji od modernih

Ako niste baš raspoloženi za noćni život, najbolji način da provedete vreme je da se udobno smestite u krevet i uđete u svet stare kinematografije.

Knjige

Pozovi M zbog ljubavi – Medi Doson

Marni Makgro želi jednostavan život: muža, decu, dom u predgrađu i porodični auto, dok sigurnim glasom izgovara sudbonosno da.

Knjige

Šta čitati ovog leta - Predaja – Raj Loriga

Neimenovani junak ovog distopijskog romana o bliskoj budućnosti pripoveda o životu sa suprugom u ratom razorenoj zemlji, dok su njihovi sinovi negde na frontu.

Film

Kameron Dijaz je govorila o braku, starosti i kraju karijere

Već nekoliko godina, Kameron Dijaz nije glumila u filmovima i nestala je sa radara, ali lojalni fanovi se i dalje interesuju za život glumice.

Film

Meril Strip radi na novoj komediji Stivena Soderberga

Postalo je poznato da Stiven Soderberg priprema novu urnebesnu komediju.

Knjige

Knjiga koju ćete voleti: „Grad žena“ Elizabet Gilbert

Elizabet Gilbert se s pravom smatra jednim od glavnih američkih autora današnjice.

Film

Leonardo DiKaprio izdvojio je 5 miliona dolara za borbu protiv požara u Amazoniji

Neprofitna organizacija za ljudska prava Earth Alliance, koju aktivno podržava Leonardo DiKaprio, izdvojila je 5 miliona dolara za očuvanje amazonske prašume, koju su ovog meseca o...

Film

Rajan Rejnolds je ponovo oduševio fanove duhovitom čestitkom

Blejk Lajvli, supruga Rajana Rejnoldsa je u drugom stanju i nedavno je proslavila rođendan.

Knjige

Opsesija – Nora Roberts

Predlažemo da ovog leta pročitate novi roman „Opsesija“.

Film

Matriks i Neo se vraćaju 20 godina kasnije

Kijanu Rivs i Keri-En Mos igraće u četvrtom nastavku Matriksa.

Film

Kventin Tarantino će prvi put postati otac

Kventin Tarantino, 56-godišnji režiser, priprema se da prvi put postane otac.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by