U fokusu

Samsung GALAXY Alpha i GALAXY Note 4 dostupni u Srbiji

Kompanija Samsung premijerno je korisnicima na srpskom tržištu predstavila dva najnovija uređaja – GALAXY Alpha i GALAXY Note 4. Samsung GALAXY Alpha biće od danas dostupan kod svih operatora u Srbiji, a od 15. oktobra i u maloprodaji, dok će GALAXY Note 4 korisnicima u Srbiji  biti na raspolaganju  do kraja oktobra.

Elegantan i praktičan, Samsung GALAXY Alpha poseduje sofisticiran dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tela sa metalnim okvirom, dok GALAXY Note 4 predstavlja najprefinjenije Note iskustvo i kombinuje najnoviju tehnologiju koju korisnici očekuju od serije Galaxy.

Novi Samsung GALAXY Alpha je sa manje od 7 milimetara debljine jedan od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena. Predstavlja pravi primer savremenog minimalističkog dizajna sa zaista moćnim hardverom. Između ostalog, uređaj poseduje HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kameru od 12 megapiksela i brojne popularne funkcije - Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner i druge.

 “Oba uređaja predstavljaju spoj vrhunskog dizajna i najmodernije tehnologije, a ujedno su kreirani tako da odgovore specifičnim zahtevima i potrebama naših korisnika. GALAXY Alpha je idealan za korisnike koji bi da  iskažu svoj jedinstven stil jer ima sofisticirani dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljene uglove i poleđinu meku na dodir. S druge strane, GALAXY Note 4 je svojim velikim ekranom i legenadarnom S Pen olovkom postavio nove standarde u kulturi smart telefona”, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung Electronics.

Samsung GALAXY Note 4 poseduje Super AMOLED Quad HD displej od 5,7 inča, rezolucije 2560x1440 i vremenom odziva bržim od milionitog dela sekunde. Uređaj dolazi sa metalnim ramom sa fluidnim oblinama i staklenim ekranom za dodatnu zaštitu. GALAXY Note 4 je opremljen kamerom na poleđini od 16 megapiksela, ali i prednjom kamerom od 3,7 megapiksela. S Pen je unapređen i nudi autentičnije iskustvo olovke, sa prirodnijim efektom četkice. Ujedno, uvedena je i jednostavnija funkcija upravljanja iz vazduha Air Command zajedno sa drugim intuitivnim funkcijama kao što su Action Memo, Screen Write, Image Clip i Smart Select. Inovativna funkcija Snap Note dopušta korisnicima da slikaju svoje beleške na papiru ili tabli i da ih brzo i lako konvertuju u format S Note. 

Sa opcijama brzog punjenja i ultra štedljivog načina rada, GALAXY Note 4 se brže puni zbog čega korisnici neće ostati bez baterije kada im je najpotrebnija. Uz to, ovaj uređaj nudi i poboljšani skener otiska prsta čime se obezbeđuju lični podaci kao i prvi UV senzor na mobilnom uređaju na svetu. 

Povezane teme

U fokusu

CLIO, moj verni pratilac

„Ah, žena za volanom“... sigurno ste i vi nekad bile predmet ovog opšte poznatog stereotipa na Balkanu, kada vas muškarci zaobilaze na putu i popreko gledaju, osuđujući vaš stil vo...

U fokusu

Na putovanju sa poznatima

Svetske zvezde znaju ponešto o mestima iz snova u kojima leto traje i u jesen. Na ceni su skriveni biseri, gde na prvom mestu nije uvek cena, već udobnost, privatnost i lepota.

U fokusu

Šta je unutra: zavirite u dom Gven Stefani na Beverli Hilsu

Američka pevačica Gven Stefani prodala je elegantni letnjikovac za 21,65 miliona dolara.

Intervju

Eros Ramacoti - Ostvaren san

“Nisam očekivao veliku karijeru, ali sam verovao u nju svom snagom. Bio je to moj najveći san”

Intervju

Intervju – Nada Šargin

Prvakinja Narodnog pozorišta, dobitnica brojnih glumačkih priznanja, na samom početku nove pozorišne sezone analizira najvažnija pitanja sopstvene profesije na temelju svog velikog...

U fokusu

Planovi za jesen: posetite luskuzni hotel Baglioni Resort

Dobar razlog da u oktobru odete na Maldive.

U fokusu

Kajli Džener otvorila je vrata svog doma u predgrađu Los Anđelesa

Kajli Džener je najmlađa milijarderka i to se najbolje ogleda u njenom domu.

U fokusu

Nove fotografije sa venčanja Džastina i Hejli Biber

Džastin i Hejli Biber su 30. septembra održali službenu ceremoniju venčanja na kojoj su okupili svoje prijatelje i rođake.

U fokusu

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su po treći put postali roditelji

Srećan događaj dogodio se još u avgustu, ali zvezde su ovu činjenicu uspešno sakrile od javnosti.

U fokusu

Džesika Simpson izgubila je 45 kilograma šest meseci nakon porođaja

Šest meseci nakon rođenja trećeg deteta glumica je izgubila čak 45 kg.

U fokusu

Kako se ružičasta vrpca Estée Lauder bori protiv raka dojke

Stvarni i veoma impresivni rezultati u brojkama.

U fokusu

Magija Pariza u nedelji mode

Uz malo planiranja, postoji mnogo načina da uživate u atmosferi jednog od najvažnijih praznika stila, čak i ako nemate ulaznice za revije.

© Copyright 2019. All Rights Reserved, Astrology.

Developed by